Opis
Profarm
Olej ze słodkich migdałów.
Składniki/Ingredients
Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Tocopheryl Acetate.
Właściwości
- Olej ze słodkich migdałów, Profarm, odmałdza skórę.
- Przywraca cerze ładny, zdrowy wygląd.
Przeznaczenie
- Olej bazowy do sporządzania mieszanin olejków eterycznych, wykorzystywanych przy wykonywaniu zabiegów kosmetycznych.
- Olej ze słodkich migdałów jest środkiem wyjątkowo delikatnym, szczególnie polecanym do skóry suchej i starzejącej się.
Stosowanie
Do masażu:
10 ml (łyżka stołowa) oleju bazowego wymieszać z 3-5 kroplami wybranego olejku.
Uwagi
- Do użytku zewnętrznego.
- Neutralny, nie powoduje alergii.
Cechy produktu
- Płeć
- Mężczyzna
- Kobieta
- Wiek
- dla młodzieży
- dla dorosłych
- dla seniorów
- 20+
- 30+
- 40+
- 60+
- 50+
-
pokaż więcej …
- Typ produktu
- Kosmetyk
- Postać
- olejek
- Główny składnik
- migdały
- olejek migdałowy
- witamina E (tokoferol)
- Część ciała
- skóra
- twarz
- Specyfika
- Dla alergików
- Pora stosowania
- na dzień
- na noc
- Rodzaj skóry
- dojrzała
- dowolna
- sucha
- Sposób aplikacji
- na skórę











Reviews
There are no reviews yet.